Wij hebben Robbert leren kennen als begeleider van Accare. Al gauw ging Robbert voor zichzelf beginnen, en zijn we voor onze zoon Beau eigenlijk gelijk bij hem aangesloten! Hoe Robbert vertelde over zijn passie en wat hij wilde gaan doen en hoe sloot erg aan bij mijn eigen gevoel, en wat ik wilde voor Beau. Voornamelijk het actief bezig zijn! Dat was precies wat Beau nodig had. Want Beau was een jongen die buiten school om eigenlijk niet of nauwelijks buiten kwam.

En als ik nu naar Beau kijk, hij is een kei in klimmen, en legt met gemak hele klim parcouren af meters boven de grond. Ook allerlei andere activiteiten, waardoor hij nu ook 2 uur per dag fietst van en naar school. Ook hierin heeft Robbert hem begeleid. Dit zijn voor Beau geweldige succes-ervaringen.

De begeleiding is ontspannen, en Beau wordt niet in een uitzonderings- positie geplaatst. Daardoor ziet Beau dit ook altijd als een fijn uitje als hij naar Robbert gaat. Het hoort er helemaal bij voor Beau. Hij kan gewoon zichzelf zijn! De lijntjes met Robbert zijn kort, en alles is bespreekbaar.

Beau leert ook door de activiteiten heen op een natuurlijke en vertrouwde manier ook sociale vaardigheden, zonder dat hij daarbij druk voelt.
Van mijn kant uit veel vertrouwen. En ik hoop dat deze vorm van begeleiding er nog lang voor Beau mag zijn. Geschreven door een super-trotse mama, en met veel dank aan Robbert.