Robbert van der Vegt

1432205723 tmp IMG 5735

Sinds 1986 werkzaam in de Jeugdhulpverlening. Voornamelijk als groepsleider, gezinsbegeleider en organisator van (buitensport) activiteiten.

Oprichter van Opvoed-dingen: " het aanbieden van activiteiten als middel om jongeren te ondersteunen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en een reeël zelfbeeld". Dat is kort gezegd een voor jongeren werkzame en plezierige manier om hulp te accepteren bij de moeilijkheden die zij in hun leven ervaren.

CV Robbert

 

Corrie van der Vegt

corry 2

Als voormalig docente Tekenen/Handvaardigheid en pedagogisch medewerker BSO vooral actief op het creatieve vlak, waarbij de interesses en creatieve vaardigheden van jongeren leidend zijn voor de weg die wordt ingeslagen. Activiteiten als schilderen,boetseren, stofbewerking, en andere handvaardigheden zoals koken en bakken, vormen een onderdeel van de individuele begeleiding van jongeren. Maar ook bewegen is een vast onderdeel in de vorm van wandelen (hond uitlaten) of yoga.

CV Corrie

 

Rody Weijs

Rody

Rody werkt vanaf maart 2017 bij Opvoed-dingen en gaat een dag in de week naar school, hij doet dan de opleiding begeleider specifieke doelgroepen.

Voor deze opleiding heb ik de opleiding recreatie gedaan in de outdoor richting. Mijn hobby is sport en voornamelijk voetbal, ik geef training aan twee voetbal teams. mijn ervaring in het begeleiden van activiteiten kan ik mee nemen in het begeleiden van jongeren op een actieve manier. Door jongeren veel initiatief te laten nemen en gesprekken te voeren werken we naar hen persoonlijke doelen toe. 

CV Rody

 

Peter Leemeijer

Sinds de start van het project Ruimte is Peter betrokken geraakt bij Opvoed-dingen. Peter is tuinliefhebber en hij verzorgt deels de tuin bij Ruimte. Daarnaast verricht Peter belangrijke hand- en spandiensten en concierge-taken.

Ook begeleidt Peter soms jongeren en geeft ze de ruimte om zelf sturing te geven aan de ochtend en gezamenlijk tot een plan te komen.

 

Rob Temmink

20190828 095848 1

Rob werkt sinds 2018 bij Opvoed-dingen en 1 dag als Psycho Motorisch Therapeut bij PMT Salland. Na 12 jaar als zwemonderwijzer was het tijd voor verandering en in 2017 heb ik de deeltijdopleiding psychomotorisch therapie afgerond. Voor deze opleiding heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende GGZ- instellingen.

De combinatie van PMT-ervaring en de ruimte die bij opvoed-dingen geboden wordt, zorgt voor een mooie mix waarbij jongeren tot ontwikkeling kunnen komen.

 

Judith Antonius

In oktober 2020 is Judith ons team komen versterken. Zij werkt al geruime tijd in de (jeugd)hulpverlening. 

Ik ben een sportief en sociaal persoon met een groot hart voor de medemens, in het bijzonder kinderen en jongeren. Ik volg ze graag in hun groei en ontwikkeling en ondersteun waar ik kan en waar zij het nodig hebben. Ik kan mij goed vinden in het motto, ‘gewoon waar kan en bijzonder waar nodig’.