Reacties

Onze dochter Fabiënne mag sinds juli 2015 naar Ruimte.

Enkele jaren geleden kregen wij ZIN voor 2 jongens van mij. Toen begon de zoektocht naar een geschikte plek en begeleiding voor ze. Nadat we meerdere zorgboerderijen hadden geprobeerd, bleek dit niet te zijn wat de jongens nodig hadden. Ik had al eerder over "Robbert" gehoord, en besloot contact te zoeken, na een fijn, ontspannen, open en humorvol gesprek besloot ik voor 1 van de jongens PGB aan te vragen.

Wij hebben Robbert leren kennen als begeleider van Accare. Al gauw ging Robbert voor zichzelf beginnen, en zijn we voor onze zoon Beau eigenlijk gelijk bij hem aangesloten! Hoe Robbert vertelde over zijn passie en wat hij wilde gaan doen en hoe sloot erg aan bij mijn eigen gevoel, en wat ik wilde voor Beau. Voornamelijk het actief bezig zijn! Dat was precies wat Beau nodig had. Want Beau was een jongen die buiten school om eigenlijk niet of nauwelijks buiten kwam.

In 2014 kregen wij een PGB voor onze zoon Michael. En dan kom je terecht in een voor ons onbekende wereld. Ik wist heel goed wat ik graag wilde voor Michael. 1 op 1 begeleiding vond ik het belangrijkste, iemand bij wie Michael kan zijn wie hij is en waar hij zich veilig bij voelt. En natuurlijk waar ik me veilig bij voel. Maar waar vind je zo iemand?